Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt kärlek.

Solens heta strålar har färgat din hud gyllene.
Saltet ligger fortfarande kvar, skavd sommarkrydda.
Och alla dessa kroppar, blandas i blågrön symfoni.
Men dina fötter
i djupaste av sand.
Lämnar avtryck större
än vågorna
som svalkar julis lustar.




Fri vers av Ming
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-11 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ming