Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi spelar memory med våra minnen

Vi spelar memory
med våra minnen

men våra brickor bildar
aldrig par

aldrig hand i hand
på en månskenspromenad

vi passar inte

eller så är det just det vi gör

passar
söker
spelar
försöker
funderar
vänder

Vi spelar memory
med våra minnen
våra brickor bildar aldrig par

där våra bilder går i sär




Fri vers av Tina-sol
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 21:02



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Detta var en överraskande och finurlig text!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol