Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skinnet på hennes näsa börjar flaga

Skinnet på hennes näsa börjar flaga
och hon samlar det i en klippbok

En dag ska hon visa för någon
vem hon faktiskt var

Denne någon ska ta hennes
avskalade blekhet till sig
men också imponeras av den hon var

kanske göra en plånbok i skinn
av det som fallit
där hon kan bära sina minnen
och sedan fylla på med nytt




Fri vers av Tina-sol
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-11-12 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol