Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bunkrar inför krigen

sparat frysen full
bunkrat inför krigen
men det är bara jävligt kallt

gett bort till dig och er
men jag vill också ha
egentligen

alla dessa kakor
jag bakat för att spara

men det gynnar inte mig
att bara våga smeten
aldrig färdigställa






Fri vers av Tina-sol
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-11-13 15:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag anar en dold djuphet i dina rader så, kanske är det omedvetet, men på ett sätt är vi alla orörd smet inför en eventuell grädning
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol