Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett skramlande samlande hjärta

utbytbar

som att bända och vända

reservdelar

ett skramlande
samlande
hjärta

spikar och skruvar

muttrar

ersätta. byta ut. förnya.
vända blad.

det finns så många recept
för lycka

går vilse




Fri vers av Tina-sol
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-13 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol