Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Malin


Det vilseledande ljuset

Den lilla springa ljus jag såg i dina ögon var inte glädjens typ av solljus
Det var djävulens eld




Övriga genrer av GranatÄpplet
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-14 17:40



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
om blickar kunde döda......
2008-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Sometimes Satan comes as a man of peace (Bob Dylan)
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

GranatÄpplet
GranatÄpplet