Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Hösten smeker mitt bleka skin
och för syre till min kropp.

Nordanvind i håret, liksom frost
mot bara fötter.

Skymning faller tidigt nu
tänder lyktor i allas fönster.

Vattnets vassa sköld
sprakar under min skor.

Kom skyl mig från sommarens hetta
under dina karga vingar.




Fri vers av Ming
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-15 17:27



Bookmark and Share


  jeanfredrik
Vackra formuleringar! Sann och positiv bild av hösten :)
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ming