Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig levda skratt

att kittlas inuti
av aldrig levda skratt

inga barriärer
upp på kanten

häva sig för att inte kväva sig

och sedan
skratta




Fri vers av Tina-sol
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-16 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol