Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samspel som konstform

Han vill ha sex
sedan kan de gå på konstutställning

Hon vill gå på konstutställning
sedan kan de ha sex

varför inte göra båda två?
- samtidigt




Fri vers av Tina-sol
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-16 14:28



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Bra förslag, fyndigt skrivet!
2009-01-05

  Lejonhjärtas poesi
Du behandlar sköna konstformer här och njutningen finns i sinnet hos den som älskar av hjärtat... Ljuvligt samspelt.
2008-11-18

  Ulf Popeno
Det är väl sånt de kallar happening?
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol