Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill hångla upp mig i brygga då?

En dag kommer jag få löständer
för att jag har bitit ihop så mycket
att mina egna smulats sönder

min egen jävla dumhet
den berömda envisheten

nätter av gnisslande
och de dagar jag går till jobbet sjuk

till vilken nytta?
för vems skull?

och de kunde heller inte hejda hennes tuggande
de kunde bara akta sig för vampyrbetten

och vem vill hångla upp mig i tandbrygga då?

Jag ska kasta den där lösgommen efter alla
" vad var det jag sa-sägare"

De som vill kan ta varsin tand till en halsamulett,
ett varnande exempel på begreppet
" Duktig flicka"




Fri vers av Tina-sol
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-19 19:55



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!!Applåder!
2008-11-20

    Melona
underbar text

och ja, jag ska försöka mer som du!
eller mer säga nej,
mina tänder vill inte gnissla om detta mer...
2008-11-19

  Tina-sol
Det kan ju vara en mer mental brygga jag syftar på också...
2008-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Kommer du verkligen att vara kroppsligt kapabel att fixa en brygga då?
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol