Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klackskorsfolk

Jag hör en march
flertaktig
En storm av klackskor i min riktning

Ensam
ensam

Klackskor med mål och riktning
klackskor med makt i siktning
Ensam

Låtsas att jag inte finns
gräver djupt i väskan
kryper in mot hörnet
bläddrar snabbt i övergiven tidning
upp och ner.

Hoppas klackskors stormen mig passerar
inget här, inget där
önskar
förtvivlat
jag kunde våga
vara den jag är




Fri vers av Moysan
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-19 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moysan