Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel och ren. Under

När jag går till tandläkaren
är det som att bikta sig
" jag har varit slarvig med tandtråden"

som ett underförstått " förlåt"
till vem?

" Jag vill inte gnälla" säger jag till doktorn

patetiskt

Jag har på mig min fina röda BH och han lyssnar på mitt hjärta.
Som att jag regisserat mitt besök.
Eller fostrad i läran av att man alltid ska ha hela och rena underkläder.
Man kan ju råka ut för en olycka och hamna på sjukhus

Tror att jag har större problem än underkläder då blåljusen börjar blinka.




Fri vers av Tina-sol
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-20 11:19



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärt
2008-11-23

  Fokus
Hur rätt har du inte!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol