Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...C´mon & SMAJL...




Seså.... UPP med smilbanden

för NÅNTING är värt att le för faktiskt

Försök iallafall...

Jag tänker göra det idag

mot nån

eller bara för mej själv.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 324 gånger
Publicerad 2008-11-21 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna