Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till antipoesigruppen




Nationella Kontrollinstitutet för Psykisk Traditionalism & Normaliserande Enheters Konventionella Ko




Bäste medborgare, vän, kollega, mest avhållne & ärade Broder & Syster!

Vi har efter årslångt rotande & forskande i er personlighet & hjärna

kommit till den slutsatsen att ni lider av en felprogrammering, en

klar avvikelse från det normala & överrenskomna vid er tillblivelse.

Härmed (fläskkorv!) inkallas ni till reintegrering enligt kontrollklausul

37 B avdelning 8 (släätstruken nr 4).

Infinner ni er inte för normalisering, så utfärdas en reward på dylika

allika rimbom tjimbom aske daske daa, 200.000 dollares.

 

Traditionella nämndens utvalde, bergsbrigaden.
I tema~året "Drick mer normalmjölk svensk!"

Ajö (..rossel...)




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-21 17:58



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Spader Spunk Sprätter Spänstig Sperma
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna