Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom musiken





Din själs seende

kring min själ

Min själs seende

kring din själ

2 själar i harmoni

skapar musik

bortom musiken.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-22 00:51



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Ah va fan, detta är ju en perfekt fyllevisa!
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna