Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans blomma

Om du vill se mitt inre
måste du låta mig blomma
Låta mig leva i flödande sol
omgiven av sommarens värme
Då kommer min knopp att växa och
mina kronblad slå ut, ett efter ett
Du kommer få njuta av ljuvliga dofter
och bjudas på kärlekens fägring
Mina blad kommer slingra runt dig,
erbjuda skydd mot sommarlätt regn
och skugga när ljuset känns hårt
Om du bara låter mig blomma
kommer jag öppna mig helt för dig




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-22 11:08



Bookmark and Share


    Saulus
Vackert!!
2009-04-13

  Cosmic Johanna
underbar poesi...och känsla +poäng för bilden till, det gör så mycket.dubbelt bildintryck, applåder!
2009-01-23

  Michaela Dutius
Så vacker- och så sann!
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**