Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tog alla flyktbilar vägen?

Allt blev så stilla
och hon undrar var alla flyktbilar tog vägen

hon skulle ju slänga spanska ryttare
så att ingen kom ikapp

kanske trampade hon på en egen mina
och ser ner på sin fot

förvånad




Fri vers av Tina-sol
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol