Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en film av Colin Nutley

I den där jackan känner hon sig som en av Helena Bergströms sämre karaktärer.
Hon minns att han sa att kvinnor i rött gör män tokiga
och skrattar.

Tänker att det inte är hennes make som regisserat den här dagen,
att hon minsann har stretat genom snön på helt eget bevåg.

Inga karlar vänder sig om och visslar,
men jackan håller henne åtminstone varm




Fri vers av Tina-sol
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-24 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol