Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en strandsatt människa i hennes tårkanaler

Det finns en strandsatt människa i hennes tårkanaler.
Inget flöde för dem vidare
Samma människa har fastnat i matstupen
varken på väg upp eller ner

orden är samlade, stockade
under människans skjorta
som hon vill riva sönder
i ett rassel av knappar
då de faller i backen

knappar för henne att samla i ett skrin
ett sånt som gamla människor har

När de lyfter locket
minns de människorna
och skjortorna de rev

först då, med tiden i hand
öppnar de sina tårkanaler




Fri vers av Tina-sol
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol