Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F R I D ( genombrytning )








Vi är tokiga

Vi köper riktig

Champagne

dyraste Chokladen

&

Jordgubbar

& så sätter vi



Champagne~galoppen

& den Blå Ljuslingan

&

dansar oss in i bastun

&

svettas ur ordentligt

kysser varandra ymnigt

& sen i säng

med godsakerna

men vi dricker mest

kärlek

ur varandras

ögonbrunnar

&

så dyker vi

tillsammans

in i det

Vita Ljuset

till Den Andra Sidan

landar

i

Frid

i

En

SJÄL


  *

  *

 
*
 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-11-25 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna