Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raindrop Prelude

Chopin
"Raindrop Prelude"
Ingefärste med honung

Lena mig
Mildra mig
Släta ut mina anletsdrag

Chopin
" Raindrop Prelude"
Ingefärste med honung




Fri vers av Tina-sol
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-26 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol