Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej, denna är inte helt sann. men jag önskar det..


gulligt att du runkar till disney channel

du bölar över att jag lämnat dig
för någon annan
och jag förstår dig vännen
men du hade för håriga fingrar
och för liten pillesnopp
det måste ju för fan kännas lite
och förlåt mig gubben
men jag har legat med många
både innan och efter dig
och de knullar mycket skönare
förstår om du är ledsen baby
över att jag knullat alla dina kompisar

men du har för liten




Fri vers av lizanystrom
Läst 675 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-27 16:47



Bookmark and Share


    Din Mormor
haha, den här var rolig... fick mig att le! :)
2008-12-03

    vemod
fräck;)
2008-11-27

    ej medlem längre
den va taskig O:
<3
2008-11-27

  Gryft
Hur många gånger har man inte hört
att storlek inte har betydelse?? L*

bra skrivit
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom