Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cancern tog ditt liv


pappa och jag skrev brevet till dig igår
lovar att ta hand om din familj
hålla om dem
finnas där
som du funnits för oss
brevet ligger på posten nu
väntar på att hamna i din brevlåda
och sedan i din familjs händer
trots att det står ditt namn
på kuvertet
du hann inte läsa
vi hann inte ta förväl
mamma gråter
pappa gråter
vi visste att du inte skulle överleva
det visste vi
men vi visste inte
att det var nu

jag har kvar alla fina bilder
och pennor jag fått av dig
kommer ihåg fisketurerna du drog
med mig ut på
även fast jag alltid varit rädd för
fiskar och båtar
kommer ihåg den söta kattungen
du ville ge mig
men som jag inte kunde ta emot
eftersom jag har hund
kommer du ihåg
att du döpte den till lisa?
den var så söt
men nu har cancern tagit ditt liv





















och vi hann inte ens säga farväl





Fri vers av lizanystrom
Läst 547 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-17 19:31



Bookmark and Share


  KänslanAvIngenting
Liza, Du skriver så jäkla bra.
Du skriver alla de där känslorna som vissa inte ens vågar röra.
Gillar dina texter, förstår dina känslor.
Gissar att jag inte kan förstå hälften av det du varit med om, men jag vill finnas där för dig...

Det är länge sen vi såg sist,
Saknar dej mycket.
Tänker då och då på dej och undrar hur du har det...
Vi får mötas nån dag,
Ses på nytt utanför murarna som höll oss fångna.
2008-12-24

  dubbelve
Tårar i ögonen... usch!
2008-12-24

  Nattljus
Hata cancer!!
2008-12-20

    vemod
vackert

jävla sjukdom säger jag bara!
2008-12-20

    ej medlem längre
den e vekligen jättefin :'I <33
2008-12-18

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt och mycket stark.
2008-12-17

  prinscess VIP
den var smärtsam men du skriver så vackert i det som nu är era vackra minnen
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom