Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är jag verkligen lycklig




vips

slips

borta

nej nu är jag olycklig igen

därborta står nästa brud

då går det säkert bättre

för aj aj... jag börjar bli vuxen

det bränns... det känns

nej...

fan gud




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna