Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du väljer att öppna dej för...




Det är när du stänger ditt Hjärta

som Kaos, destruktivt Kaos, skapas.

När du väljer att öppna dej för

Kärleken & Gud

inträder Ordning & Frid.

(om nu FRID är möjlig att känna på denna stackars planet...)




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-27 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna