Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att naken gå ut

att dra undan draperiet
och gå ut naken
med vått hår, struket bakåt
De vassa höftbenen i spegeln
magen mer konkav än konvex
Händerna på brösten
som gungar av rörelse
då de täcks av frotté

Naken
och ingen strävan efter att vara vacker
bara efter att vara i det egna skälvande
självet




Fri vers av Tina-sol
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-29 11:58



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Att naken gå ut att vara trygg i det är att gå in i sig själv med glädje och då min vän är man sannerligen vacker. Gillar orden, andemeningen, gunget och livslusten!
2008-11-30

  frantic
Bilden kunde inte vara mer tydlig
så övertydlig
som bara verkligheten själv
ibland kan vara

oerhört levande!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol