Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att återupplivas

inget behov av att återupplivas
så försök inte ge mig mun mot mun-metoden

gör du en ansats till hjärtmassage så sparkar jag
bakut

nej, jag har inget behov av att återupplivas
men du får gärna liva upp mig en smula




Fri vers av Tina-sol
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-11-30 13:02



Bookmark and Share


    Stella Stol
Kul!
2008-12-03

  Ulf Popeno
Ah...Känner igen det där. Men, det är ju upp till varje läsare att ta till sig efter sina egna preferenser.
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol