Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga sladdriga sjöstjärnearmar runt mitt liv

inga sladdriga sjöstjärnearmar runt mitt liv

inga håriga spindlben runt mina släta

och det där om att söka allmänbildning,
själ framför kropp
stjärnor framför universum
eller helhet framför delar

det är bara ord
ord
ord....

där du dansar i akvarium
och terrarium
i stjöstjärnevalsen

och vi har missförstått varandra helt




Fri vers av Tina-sol
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-11-30 13:46



Bookmark and Share


    Stella Stol
Jag gillar din text!
2008-12-03

  Ulf Popeno
Kommunikation är nog både vetenskap och konst
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol