Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie helsing.


Av hela mitt hjärta så älskar jag dig.

Av hela min skjäl och av hela mitt hjärta så lovar jag dig trohet till livet slut.
I den stunden då man lovar varandra löfterna om trohet , kärlek, omtanke till varandra.

Äktenskapet ska vara heligt för man har ju stått och lovat .
Man tar ju på sig sin ring ett vackert ting.
Dyrt och heligt står man brevid varandra.
Sen kyrkgången vandra.
Rosor och romantik hör ju till sen gör man som man vill.




Fri vers av anita VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP