Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till mitt sodastremhjärta

Välkommen
till mitt sodastremhjärta

kolsyrat, sjudande, bubblande

som en fras i Idas sommarvisa
" sådär så det hoppar och far"

och det är sant, sannare, sannast
att det inte blir action
om ingen sätter fart

Nu har jag skövlat bort
den förbannade snön




Fri vers av Tina-sol
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-04 18:00



Bookmark and Share


    Stella Stol
Härlig text! Fick mig att skratta!
2008-12-05

  Blodros
gillar dina ord om ett hjärta

"kolsyrat, sjudande, bubblande"

och rubriken är kanon!!
2008-12-04

  Effell
Tina-solsk fantasifullhet och ordbyggnad. :-) Uppfriskande. Sodastream och snö i en svalkande cocktail.
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol