Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing.


Måste man göra alla måsten.

Måste man göra alla måste nu till jul
Alla dessa saker man måste göra som handla och städa och pynta och springa till äfferen och köpa julklappar, som man måste byta i alla fall för att det inte passar i smaken.
Tänk om vi kunde stanna upp och tänka på alla dessa hemlösa .

Tänk om vi kunde bidra med en filt och en måltidmat.
En liten ska för dom är så betydelsefullt i deras ögon.
Så gör någon glad idag.
Ett litet bidrag kan göra någon annan varm och känslan för att du gör någon annan glad kan kännas barm.




Fri vers av anita VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-06 15:47



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Fin tanke, att även tänka på våra hemlösa, som fryser, som kan vara hungriga .....det skulle uppskattas .....vackert tänkt!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP