Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annlie


Te amo 2

Nu stundar minsann julaftons tid
ja ska köpa något till dig..på gatorna är man inte lugn å blid
man ser alltid arbetslösa sitta där
vill inte vara till något besvär
jag gav en sittande sådan en slant
lagomt å galant
denne tog rent av å log
jag tänkte på detta hjälpsamheten får inte nog
jag gick sedan in på en på en affär.du milde vad mycket folk!
ungdomar som kanske rent av var ute på skolk
oh, min vän,min vän..vi giorde sånt i våra dar
dom minnerna finns säkert kvar
du fick alltid rökhosta hela tiden..min vän..om du kunde skära ner
åt detta jag nästan varmt ler
paket ska jag åt mina föräldarr skaffa på stört..innan dagen är slut
Te amo...




Fri vers av anita VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-12-07 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP