Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick, ett handslag, en kram

Jag vill möta henne nu

en blick,
ett handslag,
en kram

ett första möte eller ett kärt återseende

Jag vill hålla henne kvar,
aldrig låta henne springa mer,
lura rädslorna på flykt
och tvinga det skenande hjärtat till lugn

Jag vet vad hon behöver
och det är dags att tro på henne nu
Lura tryggheten,
vinna elden tillbaka

en blick,
en handslag
en kram

Jag längtar efter att vara jag




Fri vers av Tina-sol
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-08 22:28



Bookmark and Share


    Stella Stol
Jag bokmärker denna, den är bra
2008-12-10

  Blodros
här finns en bestämd ton i denna som kommer fram i orden och jag gillar det!
2008-12-09

  Ulf Popeno
Det här bekommer mig så mycket. Här finns färgen i det djup man ser i dina ögon, en bråkdel av sekund innan din blick flyr undan. Förlåt att jag är rättfram.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol