Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt av dig själv (så att det känns)



utmana mitt ordförråd
och lägg dikter i mina skor

viska att du saknar mig,
längtar mig,
drömmer oss i evighet

visa mig vårt ännu oskrivna
ännu spännande

blotta våra rädslor
och gör oss trygga igen

Utan att jag behöver kämpa
Utan att jag behöver be

älska mig bara
så att det känns




Fri vers av Tina-sol
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-08 22:53



Bookmark and Share


    Stella Stol
Stark inneboende styrka och längtan blottad, så läser jag din text
2008-12-10

  Nova-Liv
ååhhh mmmm ryser
håller med blodros. det här var riktigt bra!
2008-12-10

  Blodros
shit...du....gillar!!!
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol