Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Lucia

Sanka lucia går en välkänd sång, dom går där och sjunger vackert på sin gång.
Dom är fina att se på , vill man inte där gå.

Stämmningsfullt är det när de sjunger och spelar , jag nästan gråter av lycka och jag filosoferar.
Sitter och avnyter kafffe och lussekatt medans jag får mig ett spratt.

Jag jublar av glädje för nu nakas snart jul och då blir det kul.
Då säger man inte uch då tar man en duch.
Där ska man inte krångla för man ska ju stå där och hångla.




Fri vers av anita VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-12 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP