Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Vintern

Jag ser vintern komma till min stad
tro mig,min vän, nu blir jag glad
julklappar ska inköpas till bekanats i ens krets
utan mindre hets
allt från prestenkort, DVD,CD
likabra me de
Om något i glas inköps, ska de slås in varsamt me viss möda
så man inte av iver börjar blöda
min vän,min vän..gamla tradioner kan hända
väl å kända
tv program man sett förr, då som nu
sånt såg vi,hörru du.
vi njöt av det vid granens skimmer..ljuvligt & ömt
sedan vi glaset tömt
började vi alltid å älska som baara den...häftigt värre ...




Fri vers av anita VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP