Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att tjäna djävulen

Det är någonting om mörka tjärnar,
om att känna sig själv
och tjäna djävulen

Det är någonting som drar nedåt
samtidigt med de febrila simrörelserna
i motsatt riktning

det sliter i ryggmärgen
där man ska uthärda
det sliter i själen som söker ljus

Det är någonting om mörka tjärnar,
om att känna sig själv
och tjäna djävulen




Fri vers av Tina-sol
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 20:52



Bookmark and Share


    Stella Stol
det är något som gör
att jag knappt kan andas,
att ryggen värker
när jag läser dina ord.
Så spännande text
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol