Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presslöshet

När jag är prestationsångest
och du är rastlöshet

då rämnar världen

eller är det tvärtom
att du sliter prestationshår
och jag vaggar osaligt
runt i mig själv

kanske är det så att vi båda rämnar

Jag behöver presslöshet




Fri vers av Tina-sol
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol