Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon plockar söta citrusfrukter (om iskristallerna på fönsterrutan)

Hon plockar söta citrusfrukter och lägger i en korg.
Det är vinter och snö, men hon går där barfota och plockar ändå.

för allt hon motar bort ifrån sitt bröst
vill hon ändå behålla

ha tillbaka

medelhavets vågskvalp
värmen i hans blick
iskristallerna på fönstret

då hon ber honom att gå
som hon alltid gör

för att hon vill

och hur hon sedan ställer korgen,
högt upp på en hylla i sitt kök

utifall det skulle bli sommar igen,
eller vinter
om han skulle hitta tillbaka




Fri vers av Tina-sol
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-14 18:16



Bookmark and Share


  Blodros
..gillar hur du berättar en historia i den här.
om självständighet och behov..
och jag ser orden spelas upp i en film..
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol