Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa kommer aldrig över människorna de aldrig fick se i morgontofflor.

Vissa kommer aldrig över människorna de aldrig fick se i morgontofflor.
De där människorna som var verkliga men inte vardagliga.

Fantasierna håller dem levande.

Joggingturer tillsammans.
Hand i hand-shopping.
Mjölksmustacher, husmanskost och kvällsdiisk.

och sedan när vi lever i det
så längtar vi oss bort

för att åter söka
joggingturer,
hand i hand-shopping
mjölkmustacher, husmanskost och kvällsdisk




Fri vers av Tina-sol
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 21:17



Bookmark and Share


  kia k-n
välformulerad iakttagelse!
..och vad är det man söker egentligen?
2008-12-15

    Stella Stol
Stämmer! Instämmer!
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol