Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen kan vänta


Natten
rusar
eller kanske
vi

Kanske
vi
rusar genom natten

Spelar ingen roll
Det viktiga
någon
rusar

Dina andetag
fångade
fastnade på min kind

Ditt skratt
ekar
mellan väggarna
ekar
i mig

Om vi stannar
stannar vi
stannar vi världen
Den du lever i

Såna tankar
flimrar
snabbt förbi
Ogripbara
Men ändå tankar
Tankar
flimrar förbi

Stjärnorna
i dina ögon
gnistrar
glittrar

Och jag
gungar

Om jag ändå
kunde förklara
skulle det då
försvara?


Livet
livet far förbi




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 597 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-16 21:48



Bookmark and Share


  Zam
Livet
livet far förbi


jotack. tyvärr.
2009-02-28

  Annaa_
Härlig rytm i dikten, verkligen! :*
2009-01-06

  Manal
de tre sista styckerna är suveräna. tack
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart