Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett spår av likgiltighet

många färger
trots en gråmulen dag

färgskala
och celsius igen

varmt och kallt
svart och orange

inte ett spår av likgiltighet




Fri vers av Tina-sol
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-17 11:56



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Julskyltning julskyltning!! Budskapet i ett ord, minutiöst framavlat i überprofessionella laboratorier med våra begär som försöksdjur, så kort men ändå som omfattande: Köp.
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol