Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I deras sår och spår

Hon såg på alla som gick vidare

slickade deras sår,
följde deras fotspår

de snabba promenaderna

hand i hand med olika partners
nya familjekonstellationer,
hans barn, hennes ungar
epitet om plast
epitet om bonus

Hon såg på alla som gick vidare

funderade över samhörighet,
band och saxar

i deras sår och spår lät hon rädslorna gro
och blev kvar




Fri vers av Tina-sol
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-17 21:50



Bookmark and Share


    Stella Stol
Målande, talande text
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol