Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
see you at the bitter end


haha du är så förskönad!! så HYPAD! men

våra vägar möts, igen
norr om norr om kaos
jag sa: vi ses igen
när gudarna
har samlat sina tankar

jag sa: gå
älskling gå
och ta konsekvenserna med dig




Fri vers av Joar
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-19 17:06



Bookmark and Share


  sara-alice
snyggt!
liksom lite kaotiskt, fast rakt...
kraftfullt är nog rätta ordet :)
2009-01-08

    medlidande
det är helt enkelt helt otroligt bra, sådär så att man tappar de flesta ord!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Joar
Joar