Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar er alla en riktigt God Jul!


Drakbrudens julhälsning

 

Vita gäss dansar in julen

över mörka smaragder

vågor gläds åt livet

 

Vinden sjunger med vinande ton

vajande belysning slår takten

för ett ögonblick hörs stilla natt

 

Morgonhimlen målas i mild pastell

mjukar upp havets kontur

fyller hjärtat med frid

 

Det är jul

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-23 08:47



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Vilken underbar jul du målar med dina ord.
Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR
2008-12-29

  Jer
Ja, det är jul.
*God *jul*
2008-12-24

  noname_realmind
Vacker julfrids-poesi!

God Jul på dig med... :))
2008-12-24

  Jessica Ebbesson
Fint målad julhälsning.
En God Jul önskar jag dig!
2008-12-23

  glittertindra
otroligt fint skrivet och tack och hälsar tillbaka :)
2008-12-23

  Cosmic Johanna
Tack för stämningsfull julhälsning, gillar din bild med hästen också, som taget ur sagornas värld.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP