Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att döda genom att förtränga sina känslor


En fuktig katt

Katten bor i källaren på ett fuktigt golv
Till arkitektur så glamorös
Katten slutade andas
För att den bodde i källaren. Den frös.

Som en elitstyrka som gråter
av hemlängtan och sorg
Källaren som aldrig förlåter
Är källaren till styrkans borg.

Elitstyrkan får aldrig visa sina fel
Katten måste trivas.
Soldater har även dem problem
Men kan katten återupplivas?

Det är tryggt att leva sina första år
Men att sakna skänker kalla kårar
Det är svårt att läka infekterade sår
Fukten var elitstyrkans tårar.




Fri vers av TheMoon
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-23 19:26



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
orginell!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

TheMoon
TheMoon