Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med glädjen i mungipan

Vill inte vara den som lyfter ett sorgsänkt huvud
att möta min blick
mot stjärnorna

och jag vill inte heller vara den tårbeströdde
som låter mig höjas
av tonerna i en annans glädjesång

nej

varken på toppen av ett isberg
eller på botten ska vi mötas
inte i ett vägskäl
och aldrig bakom ett hörn

endast om vi vill
för att vi vill
aldrig annars

och det ska vara
med glädjen i mungipan




Fri vers av Tina-sol
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-24 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol