Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer ändå inte undan.

Mysiga varma filtar med fransar som vi nystar runt fingrarna.
Gul juice i höga glas.
Snö som knastrar under skor.
Klänningar och nattlinnen som faller mjukt runt våra kroppar.

Vi kommer ändå inte undan.
Och vissa dagar är vi ganska lika.




Fri vers av Tina-sol
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-25 12:18



Bookmark and Share


  aol
bara så sant
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol