Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är blev inte alls så bra, och jag menar verkligen ingenting med denna dikt.. Ingenting i mitt liv i alla fall. Det är lite underligt att jag över huvud taget publicerar den.


Dagar att tänka

Du tänkte aldrig på mig, som jag gjorde
Du såg ingenting i mig under en evighet
Du hörde mig säga någonting jag inte borde
Du svarade att du skulle tänka igenom det

Jag fastnar i mina tankar om existens
Jag tänkte allt mer och mer på dig
Jag behövde någon form av referens
Jag behövde någonting som beskrev mig

Du beskrev mig som sopvatten i halsen
Du sparkade på mig när jag var medvetslös
Du såg mig, för att lämna mig kall sen
Du kunde inte förstå dom dagar jag frös

Jag blev en tänkare. En sån som aldrig ler
Jag iakttar min värld från olika perspektiv
Jag tog tid till att försöka förstå det jag ser
Jag ser mig om, för att försöka förstå mitt liv











Fri vers av TheMoon
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-26 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMoon
TheMoon