Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då dimmorna lättar...

Genom klibbigt stekos
ser jag fingeravtrycken på fönsterrutan

minnena

De försvinner då dimmorna lättar
men kommer alltid tillbaka

för gott
och ont

det gör




Fri vers av Tina-sol
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-26 15:04



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärda metaforer och om vi kunde försöka fokusera på det som gör gott och lära oss något av det som gör ont, det går dock inte alltid...
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol